Laddar

Välkommen till Självständig.se – hemsidan av folk för folk

På självständig.se hjälper vi dig i vardagen med livets små och stora utmaningar i allt från hur man lagar en enklare middag till hur man navigerar i djungeln av saker att hålla koll på när man flyttar.

Vi strävar efter att identifiera vanliga utmaningar gemene person ställs inför och skapa guider, listor och tips kan fungera som en liten handbok för dig som vill bli lite mer självständig.

Kom gärna med tips på inom vilket område du skulle vilja bli lite mer självständig inom så kanske vi kan författa ett relevant inlägg som kan hjälpa dig och tusentals andra. Tips, frågor och funderar tar vi tacksamt emot på havne@havne.se!

Vi hörs!

En tanke på “Välkommen till Självständig.se – hemsidan av folk för folk

Lämna ett svar